För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Hyr ett luftkvalitetsinstrument hos Mätforum
 
Behöver du använda ett instrument för luftkvalitetskontroll under en kortare period, ett tillfälligt uppdrag eller ett enstaka tillfälle?
 
Då kan du hyra det hos oss! Efter att du lagt din beställning av ett hyrinstrument kontaktar vi dig för att stämma av vilket datum som du vill ha det och säkerställer att det finns lediga instrument tillgängliga. I våra prisexempel utgår vi från en hyresperiod om 1 dag. Kontakta oss vid behov av ett hyrinstrument under längre perioder, så hjälper vi dig!
 
Antal träffar 2
HYRLOGGCO2
Hyr en Koldioxidlogger (CO²)
Pris exkl.360
Priset gäller per dag, minimum debitering två dagar.
Hyresdebiteringen startar på hämtdagen och avslutas på returdagen, dock minimum två dagar.

Efter en uppvärmningstid på ett par minuter är mätaren klar att mäta.
16.000 mätvärden av CO2 kan lagras. Displayen visar växelvis koldioxidhalt och lufttemperatur men loggar endast CO2-värdet.
 
Efter att du lagt din hyresbeställning på en koldioxidlogger kontaktar vi dig för att stämma av vilket datum som du vill ha dataloggern och säkerställer att det finns en ledig datalogger tillgänglig. Kontakta oss vid förfrågan om uthyrning under längre perioder!
 
Tekniska data
Mätområde 0-2000ppm
Mätosäkerhet: 4,2% av avläst värde + 42ppm
Samplingsintervall: 1 sekund till 10 dygn
Mätaren kräver tillgång till 230 V.
star_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.png
HYRSEMPORE
Hyr Sempore analyslåda för luftkontroll
Pris exkl.200

Hyr vår Sempore analysutrustning och gör en analys på luftens kvalitet. Analysen avslöjar vad luften innehåller som t.ex. pollen, mögel, bakterier, fibrer (exempelvis Asbest), kvalster eller andra föroreningar.

Sempore är lämpligt för att utreda klagomål på ventilation och arbetsmiljö.
Med en specialkonstruerad pump och filterkapslar ("stubbar") tar du prov på luftens innehåll. Varje "stubbe" körs ca 25 minuter i luftpumpen och på denna tid hinner du fylla i ett speciellt formulär som är till hjälp vid analysen.

Ett prov ska alltid tas på luften utomhus, som referens, och detta jämförs sedan mot en eller flera provtagningar inomhus och i ventilationssystemet.

Vi tar sedan hand om din provtagning och skickar dina stubbar för analys. Filterkapseln beläggs med guld för att fixera partiklarna och analyseras därefter i svepelektronmikroskop. Resultatet blir ett kraftigt uppförstorat foto på partiklarna samt ett skriftligt utlåtande om förekomst.

Kostnad för filterkapslar (stubbar) och analys tillkommer.

Priset avser en uthyrningsperiod på en dag.
Hyresdebiteringen startar på hämtdagen och avslutas på returdagen.
 
Filterkapslar (stubbar) beställes separat.
 
Efter att du lagt din hyresbeställning på en sempore analysutrustning, kontaktar vi dig för att stämma av vilket datum som du vill ha utrustningen och säkerställer att den finns tillgänglig. Kontakta oss vid förfrågan om uthyrning under längre perioder!
 
star_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.pngstar_empty.png
Start > Uthyrning > Luftkvalité
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms