För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Leveransvillkor

 

Fraktkostnad

Fraktkostnaden till företag ligger normalt på 135:- exkl. moms. Vid skrymmande paket och frakt av pallgods debiteras frakt enligt överenskommelse.

Vi använder vanligtvis Schenker för leverans till företag.

Vid leverans till privatperson använder vi Schenker Ombud (närmaste utlämningsställe) vilket debiteras vanligen 185:- exkl. moms.


Returer

Köpt vara får returneras eller bytas inom 7 dagar efter ankomstdatum. Varan ska återsändas i oskadat skick, i originalförpackning och med betald frakt. Undantag från returrätten utgör allt slags specialbeställt material som inte ingår i vårt ordinarie sortiment. Returer får inte skickas mot efterkrav.

Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen vid försäljning till privatpersoner. Vid försäljning, via vår webshop, till privatperson gäller ångerrätt inom 14 dagar. Vid köp i vår butik gäller ingen ångerrätt för privatperson. Privatpersoners ångerrätt gäller endast vid belopp över 500 kronor. Returfrakt bekostas av köparen. Om returnerad vara är använd har Mätforum rätt att göra värdeminskningsavdrag.


Restnotering

Om varan är tillfälligt slut i vårt lager, restnoterar vi artikeln eller hela ordern i avvaktan på leveransmöjlighet. Så snart vi får in en restnoterad vara sker omgående leverans, som är fraktfri inom Sverige. Vid förfrågan om restnoterade varor, kontakta vår kundservice.


Garantier

Garantitiden på Mätforums produkter varierar mellan 1-3 år beroende på produkt. Garantin är en fabriksgaranti och täcker inte skador som uppkommit p.g.a. av slitage eller oaktsamhet. 


Priser

Mätforums priser är angivna i svenska kronor exklusive samt inklusive moms (inom parantes). Mätforum förbehåller sig rätten att justera priser beroende på omständigheter utanför vår kontroll. Priser på produkter i Mätforums sortiment finns i den tryckta katalogen samt på hemsidan. Om en given vara presenteras med olika prisuppgifter vid samma tidpunkt är det korrekta priset alltid tillgängligt från kassan på hemsidan.


Reklamation

Är paketet skadad vid ankomsten ska mottagaren omgående anmäla detta till transportören. Är varan försäkrad ska anmälan ske till mottagarens försäkringsbolag. 
Är varan felaktig ska detta anmälas omgående till vår reklamationsavdelning. Det åligger köparen att ankomstkontrollera varan vad gäller felaktigheter eller felexpediering.


Service- och reparationsärenden

Vid behov av service eller reparation av vara inköpt hos Mätforum skall alltid kontakt med Mätforums orderavdelning tas innan varan återsändes. Vid garantiåberopan skall alltid fakturakopia bifogas.

 


Avvikelser från tekniska data

Vi reserverar oss för avvikelser i mått eller utseende. Avvikelserna är i så fall obetydliga och beror som regel på det snabba tekniska framåtskridandet i branschen. 


Force majeure

Leveransförsening på grund av händelser utanför vår kontroll fritar oss från all skadeståndsskyldighet. Vi kan därför inte ansvara för köparens ev uppgörelser med tredje person i fråga om skadestånd för försenad eller felaktig leverans, fabrikationsfel etc. om vi inte särskilt avtalat det. 


Personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. De personuppgifter du lämnar till oss, så som adress, namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, vid kreditprövning, för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Mätforum AB och dess närstående bolag. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Mätforum ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna Mätforums köpvillkor samtycker du till ovanstående.


Minderåriga

Om du är minderårig (yngre än 18 år) så måste du ha målsmans godkännande för att få beställa från oss.

Tryckfel

Vi reserverar oss för tryckfel och felprissättningar på sajten och förbehåller oss rätten att avslå ordrar.

 

Start > Hjälp > Leverans
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms